Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων κάνουν ένα σύντομο απολογισμό για όσα πέτυχε το φετινό φεστιβάλ:

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με την συμμετοχή δεκάδων ενδιαφερομένων στο 2 τελευταία εργαστήρια που είχαν προγραμματιστεί.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου.

"Sponsored links"

Ο κόσμος από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε την αγάπη και την υποστήριξη του γεμίζοντας την αίθουσα με την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι αίθουσες δεν άδειασαν ποτέ, περνώντας κυριολεκτικά χιλιάδες θεατές  από τις προβολές των ταινιών.

Εκατοντάδες φίλοι του φεστιβάλ βρέθηκαν επίσης στα εργαστήρια, στα masterclass και στις παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Στους περισσότερους από 6000 υπολογίζονται οι θεατές του βραδινού προγράμματος του φεστιβάλ. Επίσης 380 φίλοι του φεστιβάλ συμμετείχαν σε κάποιο από τα εργαστήρια και τα masterclass.

Όπως πάντα μοναδικό ήταν το παρόν της εκπαιδευτικής κοινότητας στο 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και στις δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος cineΜαθήματα. Περίπου 4500 παιδιά συμμετείχαν σε προβολές, 600 παιδιά συμμετείχαν σε εργαστήρια και ειδικές εκπαιδευτικές δράσεις.

Περίπου 3,5 τόνοι τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από το προαιρετικό κοινωνικό εισιτήριο του φεστιβάλ.

H τελετή λήξης του φεστιβάλ ήταν φαντασμαγορική με προβολές ταινιών από μαθητές σχολείων της Κρήτης που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του φεστιβάλ «CineΜαθήματα».

Οι μαθητές-δημιουργοί των ταινιών, οι εκπαιδευτικοί και οι θεσμικοί φορείς, κατέκλυσαν την αίθουσα και γέμισαν με ενέργεια το χώρο προσφέροντας το καλύτερο κλείσιμο του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Η αυλαία άνοιξε και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

"Sponsored links"

Ξεκινάμε να δουλεύουμε από τώρα για το 6ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων ια το οποίο δίνουμε ραντεβού το φθινόπωρο του 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Φυσικά για εμάς Φεστιβάλ σημαίνει δράση όλο τον χρόνο, οπότε σας περιμένουμε στις δεκάδες δράσεις που σχεδιάζουμε όλο το χρόνο.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις