16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Με μεγάλη προσέλευση και νεανικό παλμό η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ “Αναιρέσεις” | Φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Εκατοντάδες νέοι της πόλης επισκέφθηκαν το Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας χθες Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη κατά την 1η ημέρα του Φεστιβάλ “Αναιρέσεις”

Η 1η ημέρα του φεστιβάλ ξεκίνησε με συζήτηση για τον “πόλεμο στη γειτονιά μας” στην οποία οι ομιλητές μίλησαν για τη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας και τα σχέδια που εξυπηρετεί στην περιοχή, σε μία περίοδο όπου διαφαίνεται ότι ένας νέος, ιστορικός κύκλος όξυνσης των πολεμικών αναμετρήσεων έχει ανοίξει.

Στο πολιτιστικό τμήμα του φεστιβάλ την 1η ημέρα κυριάρχησε το ροκ, από τους Χανιώτες Hide & Seek, τους Dragons αλλά και από τους stonerάδες 1.000 mods που αποτέλεσαν και το αποκορύφωμα των συναυλιών της ημέρας.

Όπως είναι εμφανές και από τις φωτογραφίες η προσέλευση ήταν μαζική ενώ η διάθεση στις συναυλίες ήταν πολύ δυναμική.

Σήμερα θα συνεχιστεί για δεύτερη ημέρα το φεστιβάλ με εκδηλώσεις – συζητήσεις για την ανεργία και την επισφάλεια αλλά και τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Στη συνέχεια από τις 9 το βράδυ θα υπάρξει πρόγραμμα με stand up comedy από τον Δημήτρη Χριστοφορίδη για να ακολουθήσουν οι συναυλίες σε παραδοσιακούς ρυθμούς και με κρητική μουσική με τον Μάνος Μαλαξιανάκη και τους Χάρη και Γιώργη Παντερμάκη

Να σημειώσουμε ότι στον χώρο του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας πέρα από θεματικά περίπτερα, υπάρχει βιβλιοπωλείο, αλλά και κυλικείο με ξυλάκια σουβλάκια και μπαρ με ποτά.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κουπόνια ενίσχυσης θα διατίθενται στον χώρο του φεστιβάλ και στη Λέσχη Αναιρέσεις-Νεάρχου 39

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...