22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Με μεγαλύτερη συμμετοχή η δεύτερη ημέρα των εκλογών στο Επιμελητήριο Χανίων | Φωτός

Ημερομηνία:

Με μεγαλύτερη συμμετοχή συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η διεξαγωγή των εκλογών στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Επιχειρηματίες συρρέουν από νωρίς το πρωί σε μεγαλύτερη συχνότητα σε σχέση με χθες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετοί είναι αυτοί που δε φεύγουν αλλά παραμένουν έξω από το Επιμητήριο, στο κιόσκι που έχει στηθεί.

Εκεί και εκπρόσωποι των συνδυασμών αλλά και οι επικεφαλείς τους, συζητούν με τους επιχειρηματίες και προσπαθούν να πιάσουν τον παλμό γύρω από το αποτέλεσμα κινητοποιώντας ταυτόχρονα όσους παραπάνω μπορούν για να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Χθες ψήφισαν 731 άτομα ενώ σήμερα αναμένεται να υπάρχει μεγάλη αύξηση αφού ήδη και μέχρι το μεσημέρι, πάνω από χίλιοι ήταν αυτοί που έσπευσαν να ψηφίσουν.

Aπό τις εκλογές θα αναδειχθεί Διοικητικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από τριάντα ένα μέλη.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου που θα εκλεγεί έχει ως εξής:

•Τμήμα Εμπορικό: 8 αντιπρόσωποι

•Τμήμα Μεταποιητικό: 9 αντιπρόσωποι
•Τμήμα Υπηρεσιών: 10 αντιπρόσωποι
•Τμήμα Τουριστικό: 4 αντιπρόσωποι

Να σημειώσουμε ότι φέτος δίνεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής ψήφου, που αναμένεται να βοηθήσει στην ταχύτερη έκδοση των αποτελεσμάτων.

Η νικήτρια παράταξη θα είναι γνωστή το βράδυ της Τετάρτης αλλά για τους ψήφους που έλαβε κάθε υποψήφιος θα χρειαστεί αρκετός χρόνος.
 
Για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, οι κάλπες φρουρούνται από εταιρεία ασφαλείας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ