Με μια ματιά

Κανένα σχόλιο

– Πινακίδες για κλάματα, άλλες μπαλωταρισμένες, άλλες μπογιατισμένες, άλλες καλυμμένες κι άλλες άχρηστες. Θα ενδιαφερθεί κανείς;

– Πετσοκόβουν τα δέντρα οι ειδικοί… κλαδίσκοι τόσο επιτήδεια που αρκετά ξεραίνονται. Εκεί στέκουν και θα στέκουν θεόξερα στον αιώνα τον άπαντα.

– ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, χαρακτηριστικό των εξουσιολάγνων που ταλανίζουν με την ελαφρομυαλιά τους τον κόσμο.

"Sponsored links"

– ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και ρουφιανιά, ενδημεί και εμφανίζεται κατά κόρον σε καθεστώτα ολοκληρωτισμού ή χρεοδουλοπαροικίας.

– Η ΔΕΥΑΧ οδηγεί τους ανήμπορους πελάτες της στα δικαστήρια. Άξιος ο μισθός τους.

– Η ΑΕΠΙ έκλεισε με της στάμπα της επιχείρησης ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Οι μηνήσεις όμως των εγκάθετών πρώην υπαλλήλων της διεξάγονται και σε πολλές των περιπτώσεων δικάζονται ερήμην οι μηνυόμενοι και πολλές φορές με ψεύτικες καταγγελίες. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

Ν.Α.Ν.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις