Με παρουσία πολιτών της Νέας Χώρας που διαμαρτύρονται για την ΑΒΕΑ το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο κάλεσμα που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Νέας Χώρας καλεί όλους τους Νεοχωρίτες/σσες, Πολίτες των Χανίων να προσέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Μετά την προσφυγή (24/10) της τράπεζας Χανίων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, που ζητά ακύρωση της τελευταίας ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το οικόπεδο της ΑΒΕΑ, που απηχεί το λαϊκό αίσθημα των κατοίκων της συνοικίας και της πόλης μας, σας καλούμε όλους και όλες την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, ώρα 6 μ.μ. στο Δημαρχείο στη συνεδρίαση του Δημοτ. Συμβουλίου.

"Sponsored links"

Με την μαζική μας παρουσία και μαχητικότητα, να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι απέναντι στα άνομα συμφέροντα  δεν κάνουμε πίσω, αντιπροτείνουμε πολιτισμό!                                                  

Δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις