Με πολιτικό όρκο η ορκωμοσία του Γιώργου Πιαγκαλάκη, περιφερειακού σύμβουλου με την Ανυπόταχτη Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Εν όψει της ορκομωσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης, αυτός είναι ο πολιτικός όρκος του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου με την Ανυπόταχτη Κρήτη, Γιώργου Πιαγκαλάκη:

“Ορκίζομαι στην τιμή και την υπόληψή μου ότι από τη θέση του περ/κου συμβούλου, στην οποία εκλέχτηκα , ως εκπρόσωπος της Ανυπόταχτης Κρήτης και  με βάση τις δεσμεύσεις μας θα συνεχίσω να υπηρετώ την υποστήριξη των συμφερόντων όλων των εργαζόμενων και ανέργων,  ανεξαρτήτως φυλής, φύλου και θρησκεύματος.

Θα αντιταχθώ σε κάθε πολιτική  εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, στην υποβάθμιση  των δημόσιων υπηρεσιών , στην καταστροφή του περιβάλλοντος.

"Sponsored links"

Θα προβάλλω τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού, θα υπερασπίζομαι τις διεκδικήσεις τους και θα συμμετέχω στους αγώνες τους.

Θα αγωνιστώ για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής που επιβάλλουν Ευρωπ. Ένωση και Δ.Ν.Τ. και εφαρμόζουν κυβέρνηση και περιφέρεια  για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για  μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, διακρίσεις, μισαλλοδοξία”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις