20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Με το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές ο εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης

Ημερομηνία:

Τη υποψηφιότητά του με το Κίνημα προανήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης με γραπτή του δήλωση.

«Δηλώνω παρών σε αυτή τη μεγάλη μάχη για την αυθεντική έκφραση τού προοδευτικού κόσμου μέσα από τις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής. Καλώ σήμερα όλους τους παλιούς αγωνιστές της Αντίστασης και των Δημοκρατικών Αγώνων να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κίνημα Αλλαγής», αναφέρει.

Ο κ. Παναγούλης, που είχε εκλεγεί στη Β΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και εδώ και δύο χρόνια είχε αποχωρήσει κι ήταν ανεξάρτητος, αναφέρει ότι η κρίση δημιούργησε την ανάγκη «για μια λυτρωτική, δημιουργική ανατροπή όλων όσων νομίζαμε ότι οδήγησαν τη χώρα και την ζωή μας στο χείλος του γκρεμού» και εκατομμύρια άνθρωποι θεωρήσαμε, ότι μπορούσαμε να υπηρετήσουμε αυτή την ανάγκη μένοντας σταθεροί στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης, δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μέσα από το “νέο”, το “ριζοσπαστικό” και το “άφθαρτο”» για να τονίσει: «Σήμερα πια όλοι ξέρουμε ότι δεν επρόκειτο περί αυτού. Οι εξαιρετικά αντίξοες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες αντί να γίνουν ο καταλύτης θετικών ανατροπών, χρησιμοποιήθηκαν χυδαία από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα άνευ όρων ρεσάλτο στην εξουσία. Για να αποδειχθούν -γυμνοί όντας από ιδεολογικό και πολιτικό έρμα αλλά και από πολιτική τσίπα- πιο παλιοί από το “παλιό” σε όλα. Αλλά και ανυπέρβλητα ανίκανοι, επικίνδυνοι, μοιραίοι έγιναν μεγάλοι χορηγοί της δεξιάς παλινόρθωσης που είναι πια προ των πυλών».

Επικρίνει ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως αναφέρει «το τέρας του λαϊκισμού, του καθεστωτισμού, των σκληρών αντιλαϊκών πολιτικών καταβρόχθισε κάθε ελπίδα για το σήμερα και δημιούργησε τις συνθήκες για ένα νέο συντηρητικό αδιέξοδο για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

«Κανείς μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος, αμέτοχος, απών. Ιδιαίτερα όσοι με καλή πρόθεση και ανιδιοτέλεια χωρίς ανταλλάγματα θώκων και αξιωμάτων τους πιστέψαμε, τους εμπιστευτήκαμε και τους στηρίξαμε. Σε ό,τι με αφορά δεν υπάρχει κανένας δισταγμός και κανένα δίλημμα, έχοντας πάντα επίγνωση ότι υπήρξαν ακραίες, έστω και στιγμιαίες συμπεριφορές που πλήγωσαν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγάλες αλλαγές και η ευημερία που γνώρισε η χώρα έγιναν επί ημερών ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει ο Στάθης Παναγούλης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...