Με υπογραφή του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη αποκαθιστώνται οι φθορές στο οδικό δίκτυο των Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου και Θερίσου

Κανένα σχόλιο

Στην υπογραφή σύμβασης για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο των Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου και Θερίσου, που προέκυψαν μετά τις πλημμυρικές καταστροφές του Φεβρουαρίου 2019, προχώρησε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με την ανάδοχο εταιρία. Στη διαδικασία των υπογραφών, παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, υπεύθυνοι για τις οικίες Δημοτικές Ενότητες, Ελ.Βενιζέλου, Στέλιος Μιχαηλάκης και Θερίσου, Τάσος Αλόγλου.

Το έργο με τίτλο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΘΕΡΙΣΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019», αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους έξι (6) μήνες και είναι συνολικού προϋπολογισμού 368.224,58 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις