Με χορούς και χωρίς μάσκες αλλά και με μικρή συμμετοχή η συγκέντρωση ενάντια στις μάσκες στα σχολεία από τους “Ελεύθερα Σκεπτόμενους Πολίτες Χανίων” | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μικρή ήταν τελικά σε συμμετοχή η κινητοποίηση της οργάνωσης “Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων” ενάντια στο μέτρο των μασκών στα σχολεία.

Μετά τη μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στα περιοριστικά μέτρα στα Χανιά πραγματοποιήθηκε και δεύτερη κινητοποίηση την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Όμως αυτή τη φορά η συμμετοχή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ήταν μικρή. Πάντως, στο χώρο της συγκέντρωσης, υπήρξε πρόγραμμα με ζωντανή μουσική ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που χόρεψαν.

"Sponsored links"

Πάντα χωρίς μάσκες…

Σε βίντεο – μήνυμα από την πορεία που αναρτήθηκε στη σελίδα της οργάνωσης αναφέρεται ότι:

“Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Είναι ένα τέρας που μας έχει κυκλώσει. Μπορούμε να το πολεμήσουμε. Φτάνει να το πιστέψουμε.”

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

"Sponsored links"

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις