15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Με Ψαραντώνη και Γαργανουράκη η παρουσίαση στην Κρήτη του βιβλίου «Κίτρινο Υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή

Ημερομηνία:

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο», το best seller της Σεμίνας Διγενή,  ταξίδεψε, στις αρχές της εβδομάδας, στην Κρήτη. Παρουσιάστηκε σ’ ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό, στα κατάμεστα «Public» του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και των Χανίων.

Για το πολυσυζητημένο βιβλίο των εκδόσεων «Πατάκη» μίλησαν οι σκηνοθέτες Λευτέρης Χαρωνίτης και Κώστας Νταντινάκης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Ηρακλείου, Δημήτρης Βρύσαλης, Ρεθύμνου, Μανούσος Μανουσογιάννης και Χανίων, Νίκος Βουρλάκης, το μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σάββας Βασιλειάδης, ο  συγγραφέας Στέφανος Παυλάκης, ο Νίκος Μανωλόπουλοςυποψ. διδάκτορας Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Γιάννης Βασιλόπουλος διευθυντής προγράμματος των ραδιοφωνικών σταθμών «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 93,2 Real Group», «LOVE RADIO ΚΡΗΤΗΣ 102,8» και «ΠΕΝΑ 92,5 FM».

Παρευρέθηκαν και τραγούδησαν ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Ψαραντώνης, ο Στέλιος Μπικάκης, η Στέλλα Σειραγάκη και ο Αντρέας Μπικάκης.  Στη μεγάλη παρέα του «Κίτρινου Υποβρύχιου» και ο ηθοποιός Σήφης Πολυζωίδης, οι σκηνοθέτες Πηγή Δημητρακοπούλου και Τριαντάφυλλος Δελής, καθώς και οι: Αντρέας Κοκοσάλης,  γραμματέας της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τάσος Ναθαναηλίδης,  Γιάννης Γωνιανάκης,  πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,  Δημόκριτος Σαλούστρος,  πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννα ΠοθητούΜαρία Κοκοσάλη,  νυν και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Χριστοφοράκης, εκπαιδευτικός στο ΤΕΙ Ηρακλείου και  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»,  Αλέκος Μαρινάκης και ο Φώτης Ριγανάκος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...