15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με drone η αποκατάσταση του διαλυμένου δικτύου του ΟΤΕ στις πληγείσες περιοχές των Χανίων

Ημερομηνία:

Με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας ο ΟΤΕ κατάφερε να αποκαταστήσει σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο δίκτυο του Οργανισμού από την κακοκαιρία που έπληξε τα Χανιά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 150 σημεία του δικτύου των αγροτικών περιοχών, τα 120 είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας με τους τεχνικούς του ΟΤΕ να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τα αποκαταστήσουν. Μάλιστα στην περιοχή όπου κατέρρευσε η γέφυρα του Κερίτη, οι τεχνικοί του Οργανισμού πέρασαν με τη χρήση drone οπτική ίνα για να επαναφέρουν τις τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο.

Σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τζαμάζ, επισκέφθηκε περιοχές των Χανίων στις οποίες οι τεχνικοί του ομίλου παρενέβησαν άμεσα και κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

«Σε πολλές περιπτώσεις καταστράφηκε περίπου το 80% του δικτύου μας. Οι τεχνικοί μας όμως έδρασαν άμεσα, πολύ γρήγορα και με δημιουργικότητα και έτσι μπόρεσαν να αποκαταστήσουν το 90% του δικτύου και των συνδέσεων τις πρώτες δύο ημέρες», τόνισε κατά την διάρκεια των επισκέψεών του ο κ Τζαμάζ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ