Μην αναπνέετε… έχει προμήθεια!: Τι καταγγέλλει αναγνώστης της εφημερίδας για υπέρογκες προμήθειες τράπεζας

Κανένα σχόλιο

Σε μία καταγγελία που καλό θα ήταν να απαντηθεί προχώρησε ο αναγνώστης της εφημερίδας μας κ. Βουλγαράκης σχετικά με μία υπέρογκη προμήθεια της Τράπεζας Πειραιώς για ακύρωση χρεωστικής κάρτας.

Διαβάστε την καταγγελία:

Την 10/02/2020 επισκέφτηκα κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Ηράκλειο για να προβώ σε ακύρωση χρεωστικής κάρτας αποκλειστικά και μόνο λόγω επιβάρυνσής της με «χρέωση εξόδου € 6,00»

"Sponsored links"

Το παραπάνω έξοδο είναι εντελώς «εκτός τόπου και χρόνου», επειδή:

α. Η τράπεζα επωφελείται από τη μη ενασχόληση υπαλλήλου για την εξυπηρέτησή μας . Κανονικά, θα έπρεπε να επιδοτεί και όχι να επιβαρύνει τη χρήση κάρτας.

β. Είναι ένας εύσχημος τρόπος για να συσσωρεύει (άκοπα) εκατομμύρια ευρώ. Δεν το λέω εγώ, το ανακοινώνει η ίδια η τράπεζα, ΕΔΩ.

(Αναζητήστε τη φράση «-Καθαρά έσοδα προμηθειών στα €146εκατ., +5% σε ετήσια βάση»)

γ. Καλά όλα αυτά (θα σκεφτεί κάποιος καλοπροαίρετος) αλλά, βρε αδερφέ, όπως και να το κάνεις, έχει ένα κόστος η κάρτα… Θα συμφωνούσα απολύτως αν δε απαιτούνταν περισσότερο από μία (1) ώρα χαμένη από τη ζωή μου (και τον εργασιακό χρόνο της υπαλλήλου που ανέλαβε την ακύρωση) προκειμένου να γίνει… 4 κομμάτια (με ψαλίδι, ενώπιόν μου)!

Κατάλαβες, λοιπόν, συμπολίτη μου ποιος «στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και της ΕΛΕΠΑΠ»;

Σωστά μάντεψες! Εσύ και εγώ! Και καλά να κερδίσει η τράπεζα (όλη) τη δόξα… Αλλά και τη δόξα και το χρήμα, πάει πολύ…

Δες ΕΔΩ, συμπολίτη μου, τι άλλο σε περιμένει (60! Σελίδες!):

Τι είπες; Ότι εσύ κι εγώ πληρώσαμε για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες; Περασμένα – Ξεχασμένα…

"Sponsored links"

Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί…

Και επειδή αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των γραφομένων μου, τα στοιχεία μου είναι:

Μιχάλης Σ. Βουλγαράκης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις