Μητέρα Βαγγέλη Γιακουμάκη: Σίγουρα υπάρχει ομερτά. Μέσα από όλα αυτά που συμβαίνουν βιώνουμε μία δεύτερη κηδεία

Κανένα σχόλιο

Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, η μητέρα του Μαρία, μίλησε στην εκπομπή Checkpoint του Alpha για την τραγική ιστορία που διαδραματίστηκε πριν δύο χρόνια στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης

«Τα παιδιά του είχαν πει του διευθυντή τους και της υπεύθυνης της εστίας τι συνέβαινε στον Βαγγέλη. Τους τα είχαν επισημάνει όλα. Εμείς τα στοιχεία αυτά τα μάθαμε μετά. Ο διευθυντής μου είχε πει ότι “τα παιδιά μου δημιουργούσαν πρόβλημα και δεν μπορούσα να τα διώξω”. Μου είπε ότι κάποιος τον παρεμπόδισε», σχολίασε η Μαρία Γιακουμάκη

Στη συνέχεια η μητέρα του άτυχου φοιτητή ανέφερε πώς άρχισε να πιστεύει ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί. «Τον έπαιρνα τηλέφωνο όλο το απόγευμα και δεν το σήκωνε. Αρχίσαμε να ανησυχούμε και πήραμε τους φίλους του μήπως ξέρανε κάτι. Ο συγκάτοικός του τον είδε τελευταίος».

"Sponsored links"

Η Μαρία Γιακουμάκη περιέγραψε και τις μέρες όπου οι έρευνες για τον φοιτητή απέβησαν άκαρπες. «Μας λέγανε διάφορα. Όπου μας λέγανε πηγαίναμε και ψάχναμε. Επίσημα κανένας δεν έχει αναφέρει ότι έψαξαν οι αρχές εκεί που τελικά βρέθηκε. Και εγώ είχα περάσει από το σημείο αλλά δεν είδα κάτι».

«Μου περνάει από το μυαλό ότι δεν είναι αυτοκτονία. Τα στοιχεία που έχουμε μιλούν για προβλήματα στη σχολή. Είχαν αλλοιωθεί πολλά στοιχεία γύρω από το μέρος όπου βρέθηκε. Και ο καιρός ήταν πολύ κακός», σχολίασε η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τέλος ανέφερε πως «εμείς ζητάμε να προχωρήσει λίγο η διαδικασία. Ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς και κάναμε υπομονή. Πλέον η υπομονή μας εξαντλείται. Κάποιοι ξέρουν την αλήθεια. Σίγουρα υπάρχει ομερτά. Μέσα από όλα αυτά που συμβαίνουν βιώνουμε μία δεύτερη κηδεία».

newsbeast.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today