Μητροπολίτης Κέρκυρας: “Βγάλτε άδεια για σωματική άσκηση και ελάτε να κοινωνήσετε”

Κανένα σχόλιο

Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αναφορά του μητροπολίτη Κέρκυρας Νεκτάριου κατά την ομιλία του χθες μετά την θεία λειτουργία με αφορμή τον εορτασμό για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα πρέπει να δίνεται ειδική άδεια στους πιστούς να μεταβούν στις εκκλησιές να προσκυνήσουν και να λάβουν την θεία κοινωνία.

Επίσης ο Μητροπολίτης συμβούλευσε τους πιστούς να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα μετακίνησης δηλώνοντας άλλες δραστηριότητες προκειμένου να μεταβούν στους ναούς.

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα που μετέδωσε η ΕΡΤ Κέρκυρας

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις