Μητσοτάκης: Ένας νέος είχε ζητήσει αλλαγή φύλου επειδή έλεγε ότι του το είπαν εξωγήινοι

Κανένα σχόλιο

Αίσθηση και αντιδράσεις, εντός και εκτός Βουλής, έχει προκαλέσει σχόλιο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

«”Χρειάζεται προσεκτικός αποκλεισμός καταστάσεων, που δεν εμπίπτουν στη δυσφορία φύλου και μερικές περιπτώσεις απαιτούν πολύμηνη τακτική παρακολούθηση με διαβίωση στο ρόλο του επιθυμητού φύλου πριν από τη λήψη μη αντιστρέψιμων αποφάσεων”. Αυτά μας λένε οι ειδικοί. Μίλησα με έναν από αυτούς για να πληροφορηθώ καλύτερα την ουσία του προβλήματος. Κάτι που πολύ αμφιβάλω αν εσείς κύριε υπουργέ ή ο κύριος πρωθυπουργός έχετε κάνει. Μου διηγήθηκε, λοιπόν, μια ιστορία για ένα νέο παιδί, ο οποίος τον βρήκε και του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου, επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Πραγματική ιστορία, κ. υπουργέ. Και μου λέτε εσείς ότι είναι προοδευτικό να αδιαφορείτε για την πιθανότητα ενός παιδιού 18 χρονών να πάρει μια τέτοια απόφαση, χωρίς να υπάρχει μια ιατρική δικλείδα ασφαλείας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο σχόλιο αυτό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, o οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως προσβάλλει και υβρίζει τους διεμφυλικούς, ενώ, σε άλλο σημείο, είπε «εγώ κύριε Μητσοτάκη δεν ανέβηκα στον Υμηττό για να ρωτήσω τους εξωγήινους για να αλλάξω γνώμη. Έχω άποψη, έχω θέση, έχω ευθυκρισία. Και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today