Μια γιορτή για τον Σταμάτη: Φιλανθρωπική εκδήλωση με ροκ μουσική για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ

Κανένα σχόλιο

Με τίτλο “ένα χυμό μπύρας στον μπασίστα”, την ατάκα που χρησιμοποιούσε ο Σταμάτης Ζολινδάκης σε κάθε live, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής του Χανιώτικη μουσικού που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή με τη συμμετοχή φίλων και συνεργατώνν του μουσικών και τραγούδια που αγαπούσε. Όλα τα έσοδα θα πάνε στη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκτάστασης Ανάπηρων Προσώπων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο:

“Είναι συγκινητικό το μέγεθος του πλήθους των φίλων και συνεργατών που επικοινώνησαν μαζί μας και επιθυμούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο και να συμμετέχουν στην δημιουργία αυτής της εκδήλωσης, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ.Σας ευχαριστούμε όλους. Η εκδήλωση θα γίνει στο Rock Sugar στις 4 Μάιου ήμερα Σάββατο. Πλήθος καλλιτεχνών και φίλων, αφιλοκερδώς, θα συνοδεύσουν το Τριώνυμο και τους Πληνθέτες, τις μεγάλες αγάπες του φίλου μας σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια δικά του και τραγούδια που λάτρεψε.

"Sponsored links"

Θα ειναι μια γιορτή. Όχι μνημόσυνο. Όχι θρήνος. Μια γιορτή που ο ίδιος επιθυμούσε να γίνει. Να γιορτάσουμε την ζωή του και να μοιραστούμε την αγάπη του για την μουσική, να διασκεδάσουμε με τα καμώματα του, να πιούμε στην μνήμη του και “να είμαστε καλά, για να γινόμαστε χάλια” όπως ο ίδιος εύστοχα το έθετε…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις