“Μια εκπομπή για τη Μελίνα”: Πίσω Σελίδες – Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Κανένα σχόλιο

Καθημερινά στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5 στις 9 το πρωί.

Σήμερα:

Μια ασυνήθιστη τροπή σε μία «ιατρική» δίκη αποκαλύπτει την ανεπάρκεια του δικαστικού μας συστήματος και μια οικογένεια που πέντε χρόνια τώρα περιμένει την απόδοση δικαιοσύνης για ένα παιδί που χάθηκε τόσο πρόωρα και άδικα. 

"Sponsored links"

Ένα παιδί που έφτασε μετά τον θάνατό του να εμπλέκεται στην οξεία πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, να αποτελεί «σημαία» στα χέρια των ΜΜΕ κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και να χρησιμοποιείται ως «όπλο» στα χέρια υπουργού όταν αυτός ήθελε να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο σκάνδαλο NOVARTIS. 

Μια εκπομπή σε χαμηλούς τόνους αφιερωμένη σε μια υπόθεση που αποκαλύπτει πολλά για το πολιτικό, υγειονομικό και δικαστικό σύστημα της χώρας. Και μια οικογένεια που θα περιμένει τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα για την έκδοση απόφασης καθώς οι δικαστές, αναγνωρίζοντας την ανεπάρκειά τους, παρέπεμψαν την υπόθεση στους γιατρούς. 

www.pisoselides.gr 

Link στο MixCloud:
https://www.mixcloud.com/Marios_Dionellis/μια-εκπομπή-για-τη-μελίνα-πίσω-σελίδες-πέμπτη-17-δεκεμβρίου-2020/

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις