Μια νεροποντή αρκούσε για να φανερώσει τη γύμνια στα έργα στο νομό Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν…

Δε μάθαμε φαίνεται από τα περυσινά παθήματα και παρά τις τόσες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος, οι αναγκαίες εργασίες που έπρεπε να γίνουν έγιναν πλημμελώς. Τι άλλο μπορούμε να πούμε αντικρύζοντας τις εικόνες που έρχονται από διάφορες περιοχές των Χανίων μετά από τη χθεσινή βροχή.

Γιατί χθες έβρεξε, δεν ήταν κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο που προκάλεσε τις εικόνες που βλέπετε.

"Sponsored links"

Κατολισθήσεις, δρόμοι που μετατράπηκαν σε χείμαρροι, χείμαρροι που πέρασαν μέσα από σπίτια με τα χώματα να καλύπτουν σπίτια ολόκληρα.

Σε διάφορες περιοχές του Δήμου Πλατανιά και Κισσάμου είχαμε και πάλι κατολισθήσεις δρόμων και καταστροφές. Πιο σημαντικές οι ζημιές σε Έλος, Κουντούρα αλλά και στα Ρούματα ενώ αποκλεισμένα λόγω κατολισθήσεων είναι αρκετά χωριά όπως η Σκλαβοπούλα και η Σαρακήνα αλλά και το Αρχοντικό.

Διακοπές ρεύματος υπήρξαν και σε διάφορα χωριά όπως το Αμυγδαλοκεφάλι και ο Κάμπος ενώ με απόφαση του Δήμαρχου Κισσάμου κ. Μυλωνάκη κλειστά θα παραμείνουν για σήμερα Δευτέρα το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Έλους.

Κατολισθήσεις έχουν υπάρξει επίσης σε διάφορα τμήματα του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου και καλό θα είναι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε φωτογραφίες από τις “Σελινιώτικες Πινελιές”:

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις