15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Μια συναυλία για τη Σοφία που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο καθ’ οδόν προς το φεστιβάλ «Χαϊμαλίνα»

Ημερομηνία:

Στο πλευρό της Σοφίας Διακάκη θα σταθούν ξανά μουσικοί της πόλης του Ηρακλείου διοργανώνοντας μια συναυλία με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας της.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.

Την εκδήλωση διοργανώνουν μουσικοί του Ηρακλείου  με τη συμπαράσταση της ΕΛΜΕ Ηρακλείου.

Στη συναυλία συμμετέχουν :
1. Μανωλάκης – Couleur Locale:
Μανωλάκης Γιώργης,
Νικόλας Χριστόπουλος,
Γιάννης Καπετανάκης.
2. Bαγγελιώ Φασουλάκη,
Νίκος Βογιατζάκης,
Γιάννης Σταυρακάκης,
Νικόλας Χριστόπουλος.
3. Ισίδωρος Παπαδάκης & the Looper

Στην είσοδο θα υπάρχει κουπόνι ενίσχυσης των 5 ευρώ  (όποιος θέλει όμως θα μπορεί βεβαίως να πάρει  περισσότερα κουπόνια!)

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση  της υγείας της Σοφίας.

Η Σοφία Διακάκη τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου – Ανωγείων κατευθυνόμενοι μαζί με τον άνδρα και τον γιο της προς το Φεστιβάλ «Χαϊμαλίνα» αρχές Αυγούστου.

Η κατάσταση της υγείας της τώρα είναι σοβαρή. Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε το Sofiside, μία σελίδα στο Facebook για όλους εκείνους που θέλουν να ενημερώνονται για την υγεία της Σοφίας και να τη βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

Η Σοφία, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της σελίδας,  νοσηλεύεται σε κλινική από τις αρχές Αυγούστου μετά από τροχαίο. Το ατύχημα έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της και της προκάλεσε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, το θώρακα καθώς και βλάβη στο νωτιαίο μυελό.

Από τα 17 της χρόνια πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα και παρά τις δυσκολίες που της προκαλούσε, η Σοφία επέλεξε να μην παραιτηθεί και να εργάζεται σαν καθηγήτρια τα τελευταία 12 χρόνια, στην ειδική αγωγή, όπου και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές & τους συναδέλφους της!

«Η Σοφία βρίσκεται σε ακινησία, έχει δυσκολία στην αναπνοή και στην καθημερινή της αυτοεξηπηρέτηση. Στόχος της είναι η επιτυχημένη αποκαταστασή της σε εξειδικευμένο κέντρο στην Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια της θα είναι δίπλα της. Το ίδιο μπορείς να κάνεις & εσύ, με το δικό σου τρόπο.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, μικρή ή μεγάλη επικοινωνήστε με inbox ή στο messenger ΕΔΩ.

Για οικονομική ενίσχυση, μπορείτε να βοηθήσετε στον παρακάτω λογαριασμό της Εθνικής τραπέζης. Διακάκη Σοφία, Εθνική Τραπεζα: GR4001108660000086660469320», αναφέρει η ανακοίνωση.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ