Μια τεράστια «αγκαλιά» στήριξης από απλό κόσμο, για τον 12χρονο από την Κοζάνη που πάσχει από οστεοσάρκωμα

Κανένα σχόλιο

Μια μεγάλη “αγκαλιά” άνοιξαν οι πολίτες της Κοζάνης για τον 12χρονο Αλέξανδρο Μελισσινό, ο οποίος πάσχει από οστεοσάρκωμα στην κνήμη και πρέπει να μεταβεί για θεραπεία σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πρωτοβουλία από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΠΕ Κοζάνης για τη διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, με στόχο την οικονομική υποστήριξη του Αλέξανδρου, ενώ ορισμένοι καταστηματάρχες στο χώρο της εστίασης διοργανώνουν ήδη ειδικές βραδιές, όπου ανακοινώνουν στους πελάτες τους ότι οι εισπράξεις προσφέρονται για την υποστήριξη του ταξιδιού του στις ΗΠΑ. Έχουν επίσης συγκεντρωθεί 2500 ευρώ από πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του ιερέα κατά την καθιερωμένη Κυριακάτικη λειτουργία στον ναό του Αγ. Νικολάου, ενώ πολλοί είναι αυτοί που καταθέτουν ό,τι μπορούν προκειμένου να βοηθήσουν τον 12χρονο.

Ο Αλέξανδρος Μελισσινός από την Κοζάνη, έχοντας μόλις ολοκληρώσει δύο κύκλους χημειοθεραπειών, φιλοξενείται στον ξενώνα του Ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά “ΕΛΠΙΔΑ”. Είναι το μικρότερο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας, με αγάπη για το ποδόσφαιρο και συμμετοχή σε τοπικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τον πατέρα του, Γενναίο Μελισσινό, “ο Αλέξανδρος είναι ένα παιδί που αντιμετωπίζει με θάρρος και ψυχραιμία το πρόβλημα υγείας του”, δεν το βάζει κάτω. Παρακολουθεί τα μαθήματα της Α’ Γυμνασίου μέσω ειδικού προγράμματος που “τρέχει” η Ογκολογική μονάδα, συνομιλεί με τους φίλους του και μαθαίνει τα νέα από τα social media.

Η περίπτωση του 12χρονου μαθητή έχει ευαισθητοποιήσει και αρκετούς Έλληνες του εξωτερικού. Νεαρή ομογενής από το Χιούστον των ΗΠΑ ενημέρωσε την οικογένεια ότι έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό και συγκεντρώνει χρήματα από την ομογένεια, ενώ ορισμένοι δήλωσαν έτοιμοι να αναλάβουν τη φιλοξενία τους κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής τους.

Το αρχικό κόστος για τη μετάβασή του στο ΜD ANDERSON Cancer Center, στο Χιούστον των ΗΠΑ είναι 30.000 ευρώ και για τη συγκέντρωση του ποσού αυτού μπορεί κάποιος να συνεισφέρει καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό: Μελισσινός Γενναίος, Εurobank, 0026.3507.2002.00004202/ IBAN:GR9802635070000200200004202/ BIC: ERBKGRAA.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις