«Μια φορά σε χαιρέτισα και πολύ σου»

Κανένα σχόλιο

Έτσι έμοιαζε σαν να το σκεφτόταν η έκφραση του Νίμιτς όταν ο Κοτζιάς με δουλικότητα άπλωσε για 2η φορά το χέρι του προς χειραψία.

Χαιρετήθηκαν μπροστά στις κάμερες και στάθηκαν δίπλα – δίπλα.

Αλήθεια πώς έμοιασε ο Κοτζιάς στον Πάγκαλο! Μετά την εξουσία (φαγοπότι γίνονται όλοι ίδιοι)

"Sponsored links"

Μετά ο Κοτζιάς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήθελε και 2η χειραψία. Απλώνει λοιπόν το χέρι του στον Νίμιτς επί ένα λεπτό και παραπάνω. Το ‘χε έτσι απλωμένο προς την μεριά του Νίμιτς και μετέωρο. Γιατί ο Νίμιτς έκανε πως δεν το ‘βλεπε. Η έκφρασή του όμως έδειχνε το αντίθετο. Ήταν έκφραση απόλυτης περιφρόνησης.

Στα επόμενα δελτία ειδήσεων κόπηκε η σκηνή.

Α.Ρ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις