Μιχαλολιάκος σε Κασιδιάρη: «Είσαι ρουφιάνος»

Κανένα σχόλιο

Σκληρή προβλέπεται να ειναι η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη μετά την αποχώρηση του δεύτερου από τη Χρυσή Αυγή και τη δημιουργία νέου κόμματος.

Αντίθετα με το διαζύγιο Μιχαλολιάκου-Λαγού όπου οι τόνοι είχαν κρατηθεί χαμηλοί, τις τελευταίες 24 ώρες εξαπολύονται βαριά λόγια.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση ενός ντοκουμέντου από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά στην «Εφημερίδα των Συντακτών» της επιστολής Κασιδιάρη προς τον Μιχαλολιάκο με την οποίο αξίωνε συνέδριο διαδοχής στο οποίο θα επιλεγόταν ο ίδιος ως πρώτος σε ψήφους και ο Μιχαλολιάκος θα αρκούταν στον ρόλο του επίτιμου “Αρχηγού”, οι δύο πλευρές αλληλοκατηγορούνται για τη διαρροή του εγγράφου.

"Sponsored links"

Έτσι ο μεν Μιχαλολιάκος κατηγόρησε σε ανάρτηση στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής τον Κασιδιάρη ως “ρουφιάνο”, επιβεβαιώνοντας τη γνησιότητα του ντοκουμέντου και υπονοώντας υπόγειες διασυνδέσεις με τον Ψαρρά.

Ας απαντήσει ο Ψαρράς που βρήκε το “ντοκουμέντο”…

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Δημήτρη Ψαρρά παλαιά της “Ελευθεροτυπίας” και σήμερα της “Εφημερίδας των Συντακτών”, μάρτυρα κατηγορίας στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κατ’ επάγγελμα συκοφάντη του Κινήματός μας. Ο Ψαρράς, λοιπόν, σήμερα, στην εφημερίδα του, αφιέρωσε μία ολόκληρη σελίδα παρουσιάζοντας ένα “ντοκουμέντο”, με το οποίο όπως λέει αποδεικνύεται ότι δεν ισχύει το καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που έχουμε υποβάλει στον Άρειο Πάγο. Μα ακριβώς επειδή ΙΣΧΥΕΙ, δεν έγινε δεκτή η πρόταση που παραθέτει και η οποία ήταν αντίθετη με αυτό το ίδιο το καταστατικό! Και είναι αυτό που γράφει η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ισχύει το καταστατικό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν λέει λέξη όμως, ο Δημήτρης Ψαρράς για το ποιος του έδωσε αυτό το “ντοκουμέντο”, που δεν είναι τίποτε άλλο από τρεις σελίδες χωρίς αρχή και τέλος. Τον προκαλούμε και περιμένουμε την απάντησή του να αποκαλύψει τους ρουφιάνους του, να μη πει και πάλι, όπως είπε στην δίκη μας, με το δήθεν καταστατικό ότι του το έστειλαν… ταχυδρομικά!

Από την άλλη, ο Σπίνος που απηχεί αυτη την περίοδο τις απόψεις Κασιδιάρη ανταπάντησε χαρακτηρίζοντας τον Μιχαλολιάκο “προδότη”.

Πάντα προδότης! Οι υπόγειες διαδρομές του “Πατριώτη της Κονόμας” με την “Εφημερίδα των Συντακτών” και την “παρέα” Παπαγγελόπουλου

Το έγγραφο αυτό το είχαν 2 πρόσωπα.Ο Κασιδιάρης και ο “Πατριώτης της Κονόμας”. Άραγε προκύπτει αβίαστα το ερώτημα ποιος το έδωσε στην εφημερίδα που είναι,φαινομενικά τουλάχιστον, ο Ιαβέρης της Χ.Α.;… Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα,ότι το έγγραφο αυτό το έδωσε στην εφημερίδα ο “Πατριώτης της Κονόμας” δια της παρέας του Παπαγγελόπουλου με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις,προκειμένου να εκθέσει ως προδότη και δούρειο ίππο της Χ.Α. τον Κασιδιάρη…

Πάντως γνώστες του χώρου αναφέρουν ότι η αγάπη του Κασιδιάρη για gadgets κάθε είδους, αλλά και φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην κατοχή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μπορούν να καταστήσουν την αντιπαράθεση εκρηκτική, καθώς αμφότερες πλευρές δείχνουν ικανές να διοχετεύσουν το υλικό ακόμα και στον χειρότερο εχθρό του “χώρου”. Γι’ αυτό και καταβάλλεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι με παρέμβαση ψυχραιμοτέρων “παλαίμαχων” στελεχών.

"Sponsored links"

jailgoldendawn.com

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις