Μιχ. Βλαχάκης: Το είδαμε κι αυτό! Η τουριστική προβολή των Χανίων είναι θέμα μόνο των ξενοδόχων, της Fraport και μιας Τράπεζας

Κανένα σχόλιο

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης με ανάρτησή του σχολιάζει την πραγματοποίηση συζήτησης για τον τουρισμό κατά το 2ο Chania Business Forum, που πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Χανίων στο πολύκεντρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο ενετικό λιμάνι με ολοκληρωτικά απούσα την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά με ισότιμο συνομιλητή τη Fraport.

Ο κ. Βλαχάκης σημειώνει:

Το ακούσαμε και το είδαμε και αυτό : η τουριστική προβολή του Νομού, να είναι θέμα ΜΟΝΟ των ξενοδόχων, μίας αεροπορικής εταιρείας, της Fraport και μίας Τράπεζας. Προφανώς αποτελεί συνέχεια ενός καλά οργανωμένου σχεδίου, που ξεκίνησε με την παραχώρηση της πύλης εισόδου του Νομού στη Fraport.

"Sponsored links"

Και είναι τόσο απροκάλυπτες οι προθέσεις όλων αυτών που επιθυμούν να βάλουν σε καλούπια την τουριστική ανάπτυξη του Νομού, που δεν δίστασαν σήμερα, να μηδενίσουν τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον στρατηγικό σχεδιασμό της τουριστικής προβολής της πόλης και του Νομού μας.

Είναι τόσο εμφανής η απαξίωση προς τους θεσμούς, που στη σημερινή εκδήλωση, η οποία φιλοξενήθηκε, στο Θέατρο 《Μίκης Θεοδωράκης》 από τον Δήμο Χανίων, η Ένωση Ξενοδόχων δεν επέδειξε τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον οικοδεσπότη, μη εφαρμόζοντας το πρωτόκολλο που θέλει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τουρισμού, να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό.

Τελικά εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι οι Ηρακλειώτες είναι 《κρατικιστές και οπισθοδρομικοί》, μιας και κρατούν πύλες εισόδου και καμπάνιες τουριστικής προβολής σε επίπεδο Δήμου και Περιφέρειας, χωρίς να επιθυμούν τα ευεργετήματα της Fraport και των λοιπών εταίρων τους.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις