Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ειρηναίου Γαλανάκη

Κανένα σχόλιο

Μνημόσυνο στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Ειρηναίο Γαλανάκη θα πραγματοποιήσει την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου η Μητρόπολη Κισάμου στην Ιερό Μητροπολιτό Ναό Ευαγγελισμού της Θοτόκου στην Κίσαμο.

Η ανακοίνωση της μητρόπολης έχει ως εξής:

«Τελούμεν Αρχιερατικόν Μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεως της ψυχής Αυτού εν τω Ιερώ Μητροπολιτικώ Ναώ Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Κίσαμος, την Μεγάλην Πέμπτην, 25 Απριλίου, και παρακαλούμεν δια την συμμετοχήν πάντων των τιμώντων την μνήμην Αυτού.»

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις