Μοίρασαν χάρτινα σταχτοδοχεία στην Αμμουδάρα

Κανένα σχόλιο

Με στόχο την μείωση της ρύπανσης των ακτών από τα αποτσίγαρα που απορρίπτονται από τους καπνιστές και συμμετέχοντας στην σχετική εκστρατεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου προχώρησε σήμερα στην πρώτη από μια σειρά δράσεις διανομής χάρτινων σταχτοδοχείων στους λουόμενους της Αμμουδάρας.

Στελέχη και προσωπικό από την Υπηρεσία Καθαριότητας, συνοδευόμενα από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζεδάκη και τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Λυδάκη, διένειμαν στις παραθαλάσσιες επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία το χάρτινο σταχτοδοχείο που δημιούργησε ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. προωθώντας το μήνυμα για καθαρές θάλασσες και ακτές.

Η δράση θα επαναληφθεί τις επόμενες ημέρες και σε άλλες παραλίες του Μαλεβιζίου, από την Παντάνασσα μέχρι το Φόδελε, με στόχο να φτάσει το μήνυμα σε όλους: Αυτό το καλοκαίρι

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Προσωπικά δεν είμαι καπνιστής, ποτέ δεν υπήρξα, αλλά γνωρίζω πλέον όπως όλοι μας ότι τα αποτσίγαρα στις πανέμορφες ακτές μας, αποτελούν μια τοξική βόμβα, μια τεράστια εστία μόλυνσης. Καλώ λοιπόν όλους τους καπνιστές, εάν δεν μπορούν να σταματήσουν αυτή τη βλαβερή και θανατηφόρα συνήθεια, τουλάχιστον να μεριμνούν ώστε να μην μολύνονται οι θάλασσες και οι ακτές μας. Είναι εύκολο, δεν κοστίζει τίποτα και είναι στο χέρι του κάθε καπνιστή, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κάπνισμα, σκοτώνει!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις