Μοιράζουν πρόστιμα στους Κρητικούς για τη μη χρήση μάσκας – Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ στην Ανάληψη Χερσονήσου

Κανένα σχόλιο

Καθημερινοί θα είναι οι έλεγχοι που θα πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Κρήτης σε όλο το νησί για την τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

Την Πέμπτη επιβλήθηκαν και πάλι ουκ ολίγα πρόστιμα σε αρκετούς συμπολίτες μας για τη μη χρήση μάσκας ενώ βεβαιώθηκε και πρόστιμο σε επιχείρηση στην Ανάληψη Χερσονήσου. Ειδικότερα σε επίπεδο Κρήτης επιβλήθηκαν 33 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Στο Ηράκλειο εντοπίστηκαν 13 πεζοί οι οποίοι δεν φορούσαν μάσα με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί 150 ευρώ. Επίσης βεβαιώθηκε πρόστιμο σε 2 πελάτες σούπερ μάρκετ και σε ένα ακόμη επιβάτη λεωφορείου που δεν φορούσε μάσκα.

"Sponsored links"

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 14 πεζούς.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ μετά από μεγάλο διάστημα βεβαιώθηκε πρόστιμο και στο Λασίθι σε εργαζόμενη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την ίδια στιγμή τσουχτερό αναμένεται να είναι το πρόστιμο που θα πληρώσει ιδιοκτήτης μπαρ στην Ανάληψη Χερσονήσου για παραβίαση ωραρίου. Στον ιδιοκτήτη  επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ.

cretapost.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις