Μοσκοβισί: «Δύσκολες αλλά σε καλό κλίμα οι συζητήσεις»

Κανένα σχόλιο

Οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δανειστών και της Ελλάδας δεν είναι εύκολες, αλλα γίνονται σε «καλό κλίμα», δήλωσε ενώπιον της Ευρωβουλής ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Συγκεκριμένα όπως επισήμανε ο Ευρωπαικός Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Π. Μοσκοβισί «αναζητούμε μια συμφωνία που θα λαμβάνει υπόψη τις προτεραιότητες της οικονομίας και τις επιθυμίες του ελληνικού λαού, αλλά και που θα σέβεται τις υποχρεώσεις της Ελλάδας έναντι των εταίρων».

Τέλος, ανέφερε ότι «το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μετρημένο, υπάρχουν προθεσμίες που πλησιάζουμε, εργαζόμαστε σε καλό πνεύμα, και δεν είναι απλά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο, οι ομάδες εργαζονται μέρα και νύχτα και Σαββατοκύριακα, έχουν κινητοποιηθεί όλοι».

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις