Μουσική εκδήλωση από το ΚΕΘΕΑ για τους κρατούμενους στο σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Κρήτη І

Κανένα σχόλιο

Η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης Κρήτη І Χανίων, πραγματοποίησαν μουσική εκδήλωση στο χώρο της βιβλιοθήκης εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δώσει μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα των κρατουμένων και η αλληλεγγύη να γίνει πράξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου το 50% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές κρατούνται για αδικήματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με ουσίες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εθελοντικά ο Στέλιος Βαμβακάς με το συγκρότημά του, το οποίο αποτελείται από τους Παυλουδάκης Γιάννης, Πελοπονήσιος Βαγγέλης και Φυλλαδιτάκης Αντώνης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις