Μπάχαλο με τα επιδόματα στήριξης – Το Εργατικό Κέντρο Χανίων μπορεί να βοηθήσει

Κανένα σχόλιο

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων ενημερώνει τους συναδέλφους εποχιακά εργαζόμενους που δεν έχουν πληρωθεί τον Ιούνιο τα 534€ ή τα 400€ του ΟΑΕΔ να στέλνουν e-mail στις παρακάτω διευθύνσεις:

· Για τα 534€ στο apasxolisi@ypakp.gr

· Για τα 400€ του ΟΑΕΔ στο gramat@oaed.gr

"Sponsored links"

Εννοείται πως πρέπει να στείλουν και οι συνάδελφοι, που πήραν λιγότερα χρήματα τον μήνα Ιούνιο κι ακόμα δεν έχουν γίνει οι διορθώσεις.

Στο e-mail πρέπει να αναφέρουν το Ονοματεπώνυμο τους, το Πατρώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο, ειδικότητα, είδος επιχείρησης και e-mail.

Σημ.: Όσοι συνάδελφοι έχουν στείλει αυτά τα στοιχεία στο Εργατικό Κέντρο Χανίων δεν χρειάζεται να στείλουν ξανά τα στοιχεία τους. (το Εργατικό Κέντρο Χανίων τα έχει ήδη στείλει στις παραπάνω διευθύνσεις).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις