16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Μπάχαλο στο κέντρο της πόλης λόγω των τουριστικών λεωφορείων | Φωτός

Ημερομηνία:

Κυκλοφοριακό κομφούζιο ακριβώς στο κέντρο της πόλης, στη Δημοτική Αγορά, λόγω της (παράνομης;) στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων και μάλιστα σε δύο σειρές τις ώρες αιχμής.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι να φρακάρουν οι δρόμοι και να δημιουργούνται μεγάλες ουρές και ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Πολλοί είναι οι οδηγοί που αντιδρούν, όμως οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων μένουν ασυγκίνητοι, αφού άλλωστε δεν υπάρχει και κάποιος τροχονόμος να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να αποτρέψει οδηγούς από παράνομα παρκαρίσματα που μπλοκάρουν την κίνηση.

Για τα τουριστικά λεωφορεία πολίτες έχουν εκφράσει και άλλες φορές τα παράπονά τους στην εφημερίδα αφού είναι συνήθης πρακτική να παρκάρουν όπου θέλουν και όχι σε σημεία που επιτρέπεται η στάθμευσή τους.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στη Λεωφόρο Καζαντζάκη όπου λεωφορεία παρκάρουν μπροστά από οικείες για μισή, ακόμη και μία ώρα, με αναμμένα τα αλάρμ, με τους κατοίκους να μαλώνουν συνεχώς με οδηγούς, οι οποίοι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αδιαφορούν.

Άραγε, σε αυτή την πόλη, ο καθένας κάνει ότι θέλει ανεξαρτήτως του πώς οι ενέργειές του βλάπτουν το σύνολο των υπόλοιπων πολιτών;

Δείτε φωτογραφίες από την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς όπου φαίνεται ότι τουριστικά λεωφορεία έχουν παρκάρει σε δύο σειρές αφήνωντας ουσιαστικά μόλις μια λωρίδα για τα υπόλοιπα οχήματα:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...