Μπαίνεις στις 120 δόσεις και καταλήγεις να πληρώνεις περισσότερα με τις προσαυξήσεις – Δε λαμβάνεις φορολογική ενημερότητα;

Κανένα σχόλιο

Μεγάλες προσαυξήσεις στο ποσό που καλείται να πληρώσει τελικά ο οφειλέτης που θα κάνει χρήση των 120 δόσεων, καταγγέλλει γνωστός χρήστης του twitter.

Και υποστηρίζει ταυτόχρονα, ότι ακόμα και αν κάποιος ρυθμίσει τα χρέη του προς την εφορία, δεν παίρνει φορολογική ενημερότητα, έως ότου εξοφλήσει όλο το ποσό. Ωστόσο σε ό,τι αφορά τη φορολογική ενημερότητα ο νόμος είναι ξεκάθαρος, αφού ορίζει πως δίνεται για ένα μήνα.

Το παράδειγμα που δίνει αναφέρει πως για οφειλή ύψους 52.380 ευρώ, αν ο οφειλέτης κάνει χρήση των 120 δόσεων και κάνει ρύθμιση, καλείται στο τέλος να πληρώσει 60.899 ευρώ, δηλαδή έχει επιβάρυνση 8.519 ευρώ.

"Sponsored links"

Μάλιστα ο χρήστης Georgy Zhukov παραθέτει και πίνακα που εξηγεί το παράδειγμα.

Γράφει ο Georgy Zhukov:

«Οι περιβόητες και πολυδιαφημιζομενες 120 δόσεις: Οφειλές 52.380€, αν διακανονιστούν και ενταχθούν στο πρόγραμμα, ανέρχονται σε 60,899€, ήτοι επιβάρυνση 8.519. Ακόμα δε, και αν υπαχθούν στη ρύθμιση, δεν λαμβάνεται φορολογική ενημερότητα (!!). Σπεύσατε. Ασύλληπτη ευκαιρία!»

iefimerida.gr

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις