“Μπαράζ απολύσεων στις Μινωικές Γραμμές” – Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Γραφείων και Πρακτορείων της εταιρείας

1 Σχόλιο

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Υπαλλήλων Γραφείων και Πρακτορείων Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ καταγγέλλει αυτό που αναγνωρίζει ως “παράνομες και καταχρηστικές” απολύσεις.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Καταγγέλλουμε τη συνέχεια του μπαράζ αυθαίρετων και καταχρηστικών απολύσεων, στο οποίο προχωρά η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ μέσα στο καλοκαίρι και απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας.

"Sponsored links"

Οι Μινωικές Γραμμές προχώρησαν μέσα σε ενάμιση μήνα σε 14 απολύσεις συναδέλφων με πολυετή προϋπηρεσία, εντελώς αυθαίρετα και με μοναδικό κριτήριο το κέρδος της εταιρείας.

Η εταιρεία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ, την ίδια στιγμή που έχει περάσει σε τροχιά ανάπτυξης και επέκτασης σε άλλες αγορές, χάρη στη δικιά μας εργασία, μας το «ξεπληρώνει» στέλνοντας 14 συναδέλφους μας στην ανεργία, σε ηλικίες μάλιστα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Μινωικών Γραμμών ΑΝΕ και θυγατρικών αυτής, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα ανεχτούμε αυτές τις πρακτικές. Η αντίδρασή μας θα είναι άμεση και σκληρή.

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων. Δεν θα υποχωρήσουμε!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

    Και αργά έγινε! Προτιμήσατε τον Grimaldi από τον ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ Τον αρχοντα. Δωσατε την εταιρεία σε ξενα χερια. Και αγαπητοί μου η αναπτυξη της εταιρείας έγινε και γίνετε με την δουλειά των ναυτικών , εσείς στα γραφεία εισασταν και είστε πολυάριθμοι και γραφιακρατικά εμπόδια μια ζωή. Δεν χαίρομε προς θεου παντα ειναι ειναι λυπηρό να χάνει κάποιος την δουλειά του , αλλά πρωτού την απαίτηση χρειάζεται και η αυτοκριτική

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις