15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μπερλουσκόνι: «Είναι κόλαση ο κορωνοϊός, δίνω μάχη»

Ημερομηνία:

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος μολύνθηκε με κορωνοϊό και βρίσκεται εδώ και πέντε ημέρες στο νοσοκομείο του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε, συνδέθηκε τηλεφωνικά με τους γερουσιαστές του κόμματός του Φόρτσα Ιτάλια και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

«Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, που είναι πραγματική κόλαση, είναι τρομερά άσχημη. Από τις χιλιάδες ασθενών που εξετάσθηκαν στο Σαν Ραφαέλε, είμαι ο πέμπτος σε ό,τι αφορά το ιικό φορτίο. Έβαλα τα δυνατά μου και ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να γίνω καλά», τόνισε ο Καβαλιέρε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θέλει να πάρει μέρος στην τελευταία εβδομάδα εκστρατείας πριν τις περιφερειακές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, διότι «φοβάται την αποχή και πρέπει να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση ανίκανων».

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τέλος, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με σαφή αναφορά στον Πλάτωνα, τόνισε ότι «η ψήφος αποτελεί ηθική υποχρέωση, όπως είχε πει και ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος στους Αθηναίους, διότι σε όποιον επιλέγει την αποχή, του αξίζει μια κυβέρνηση ανίκανων».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ