13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

«Μπλόκο» αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Νίκο Βούτση | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ένταση προκάλεσε τη Δευτέρα ομάδα αντιεξουσιαστών πριν την ομιλία του Νίκου Βούτση σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό. Περίπου 60 με 70 αντιεξουσιαστές βρέθηκαν στον χώρο και αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Βουλής και την κυβέρνηση.

Οι αντιεξουσιαστές διαμαρτυρήθηκαν για την κατεδάφιση κτιρίων στο Βόλο στο πλαίσιο της επέκτασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι χώροι τελούσαν επί χρόνια υπό κατάληψη από τους καταληψίες «Τερμίτα», με την κατάληψη να τερματίζεται την περασμένη εβδομάδα σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ