17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Μπογδάνος στον Alpha 98,9 για επίθεση με γκαζάκια: Για τον Κουφοντίνα ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει δοκίμια και για μένα 12 λέξεις

Ημερομηνία:

Για τρομοκρατική και δολοφονική επίθεση κατά του ίδιου και της οικογένειάς του, έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφερόμενος στη χθεσινή εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ» με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο, ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε ότι η επίθεση ήταν ένα τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα και «θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει θύματα. Στο ένα αυτοκίνητο υπήρχε εγκατάσταση υγραερίου, στα 3-4 μέτρα έπαιζαν δύο κορίτσια, οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και θα μπορούσαν να είχαν εκτεθεί στην έκρηξη».

Ο ίδιος τόνισε ότι «οι απειλές που δέχομαι είναι εντονότατες, ίσως να είμαι ο πλέον απειλημένος τα τελευταία χρόνια στα δημόσια πράγματα. Οι απειλές καλά κρατούν και κυρίως στον χώρο που απειλεί τη δημοκρατία και λέγεται κοινωνική δικτύωση», ενώ τόνισε ότι διάφορα ψεύτικα προφίλ που τον έχουν στοχοποιήσει συνδέονται με πολιτικούς χώρους και κόμματα.

«Δυστυχώς αυτό το παιχνίδι το έχουν παίξει και κόμματα και δημοσιογράφοι της κεντρικής σκηνής. Θα με χτυπούν μια φορά κάθε δέκα χρόνια; Χθες η απειλή αναβαθμίστηκε. Δεν χτύπησαν εμένα, χτύπησαν και τη γυναίκα μου. Αντιλαμβάνεστε για τι μιλάμε;», πρόσθεσε.

Ξεκαθαρίζει ότι «είμαι στην πρώτη γραμμή στον αγώνα εναντίον στο ψέμα και την ασυδοσία στα social και γενικότερα στη δημόσια έκφραση. Δεν θα μας πτοήσουν. Οι τραμπούκοι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας δεν πρόκειται να νικήσουν. Ελπίζω η χθεσινή δολοφονική επίθεση να ξυπνήσει ορισμένους που είτε εθελοτυφλούν είτε κρύβονται πίσω από σαχλές αντιδράσεις».

Άφησε αιχμές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι για τον Κουφοντίνα έγραψαν «λογοτεχνικό δοκίμιο», ενώ για τον ίδιο «μόλις 12 λέξεις».

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ