Μπογιάδες και συνθήματα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο σε ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του Ε.Α. και τον 6χρονο Λάμπρο

Κανένα σχόλιο

Μέ μήνυμά τους στον ιστότοπο athens.indymedia, “σύντροφοι-συντρόφισσες” ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Ηράκλειο με μπογιάδες καθώς και για συνθήματα που γράφτηκαν:

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στα μέλη του Ε.Α. και στον μικρό Λάμπρο, επισκεφτήκαμε τα γραφεία του Σύριζα Ηρακλείου Κρήτης παρεμβαίνοντας πολύχρωμα στην εμφάνισή τους σαν μια ελάχιστη αντανακλαστική χειρονομία απο πλευράς μας.

Σε αντιπαραθεση με την μαυρίλα του ωμού εκβιασμού κράτους και κυβέρνησης Σύριζα που δεν τόλμησαν να ασκήσουν ούτε οι στρατοδίκες του μετεμφυλιακού κράτους στο παρελθόν.

"Sponsored links"

Η μνήμη το όπλο μας
Σύντροφοι-Συντρόφισσες

2-0

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today