Μπορεί να βγάλαμε Περιφερειάρχη, αλλά πάλι μισές δουλειές γίνονται… Καθάρισαν τον ΒΟΑΚ μέχρι τον Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Πριν λίγες ημέρες, στις 28 Μαϊου, με αφορμή εργασίες καθαρισμού από την πυκνή βλάστηση που κάλυπτε πινακίδες και τμήματα του δρόμου στην εθνική προς Κολυμπάρι, είχαμε πει ότι πρέπει να εκλέγουμε πιο συχνά Περιφερειάρχη ώστε να γίνονται πιο τακτικά αυτές οι τόσο αναγκαίες εργασίες.

Φαίνεται λοιπόν ότι η εκλογή Περιφερειάρχη δεν αρκούσε για να καθαριστεί όλο το τμήμα του δρόμου αφού οι εργασίες έχουν σταματήσει στον Πλατανιά, λες και ο δρόμος δε συνεχίζεται προς Κολυμπάρι.

Για όποιον διασχίζει το δρόμο θα παρατηρήσει ότι μέχρι τον Πλατανιά τα συνεργεία δούλεψαν.

"Sponsored links"

Πινακίδες φανερώθηκαν, ο δρόμος μεγάλωσε σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην είμαστε σίγουροι πως είμαστε στον ίδιο δρόμο.

Όμως, αμέσως μετά τον κόμβο Πλατανιά η κατάσταση είναι η ίδια. Πυκνή βλάστηση που καλύπτει τμήμα του δρόμου, κρυμμένες πινακίδες και πολλές παγίδες για τους οδηγούς.

Άραγε, πόσες φορές πρέπει να κάνουμε εκλογές ώστε να γίνει σωστή δουλειά;

Πόσο κοστίζει, τέλος πάντως, η ασφάλεια των οδηγών;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις