Μπράβο κ. Χαρδαλιά, τα καταφέρατε! Δημιουργήσατε συνωστισμό σε όλη την πόλη | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Και ήταν αναμενόμενο. Όταν τα καταστήματα που είναι γεμάτα από πελάτες πρέπει όλα μαζί να αδειάσουν στις 12 τα μεσάνυχτα, το φυσικό επακόλουθο είναι να δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός. Παντού…

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ενώ πριν τις 12 υπήρχε μεν κίνηση στους δρόμους όμως οπωσδήποτε δεν υπήρχε και συνωστισμός, με το που πήγε 12 έγινε το αδιαχώρητο. Παντού κόσμος που προσπαθούσε να φύγει από τα καταστήματα γεμίζοντας κάθε εκατοστό του δρόμου.

Φωτογραφίες πριν τις 12:

"Sponsored links"

"Sponsored links"

Τελικά, τι είναι πιο επικίνδυνο; Να μένουν οι πολίτες στα καταστήματα καθισμένοι σε τραπεζάκια ή να συνωστίζονται όλοι μαζί, στις 12, σα να χτυπά ένα καμπανάκι, στους δρόμους των Χανίων; Είναι ατομική τους ευθύνη ο συνωστισμός ή προέκυψε κατόπιν κυβερνητικής απόφασης;

Φωτογραφίες μετά τις 12:

 

Και βεβαίως, επειδή είναι καλοκαίρι, πολλοί άνθρωποι δεν επιστρέφουν στα σπίτια τους, κάθονται σε πλατείες, συνεχίζουν το περπάτημα μέχρι να περάσει η ώρα, κάθονται στα τραπεζάκια των κλειστών καταστημάτων με μπύρες από τα περίπτερα.

Ποιο θα είναι το επόμενο μέτρο; Να κλείσουν και τα περίπτερα;

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις