14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Μπράβο κ. Χαρδαλιά, τα καταφέρατε! Δημιουργήσατε συνωστισμό σε όλη την πόλη | Φωτός

Ημερομηνία:

Και ήταν αναμενόμενο. Όταν τα καταστήματα που είναι γεμάτα από πελάτες πρέπει όλα μαζί να αδειάσουν στις 12 τα μεσάνυχτα, το φυσικό επακόλουθο είναι να δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός. Παντού…

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ενώ πριν τις 12 υπήρχε μεν κίνηση στους δρόμους όμως οπωσδήποτε δεν υπήρχε και συνωστισμός, με το που πήγε 12 έγινε το αδιαχώρητο. Παντού κόσμος που προσπαθούσε να φύγει από τα καταστήματα γεμίζοντας κάθε εκατοστό του δρόμου.

Φωτογραφίες πριν τις 12:

Τελικά, τι είναι πιο επικίνδυνο; Να μένουν οι πολίτες στα καταστήματα καθισμένοι σε τραπεζάκια ή να συνωστίζονται όλοι μαζί, στις 12, σα να χτυπά ένα καμπανάκι, στους δρόμους των Χανίων; Είναι ατομική τους ευθύνη ο συνωστισμός ή προέκυψε κατόπιν κυβερνητικής απόφασης;

"google ad"

Φωτογραφίες μετά τις 12:

 

Και βεβαίως, επειδή είναι καλοκαίρι, πολλοί άνθρωποι δεν επιστρέφουν στα σπίτια τους, κάθονται σε πλατείες, συνεχίζουν το περπάτημα μέχρι να περάσει η ώρα, κάθονται στα τραπεζάκια των κλειστών καταστημάτων με μπύρες από τα περίπτερα.

Ποιο θα είναι το επόμενο μέτρο; Να κλείσουν και τα περίπτερα;

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...