15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μπριζίτ Μπαρντό: Υποκρίτριες και γελοίες όσες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση

Ημερομηνία:

Η Μπριζίτ Μπαρντό καταφέρθηκε εναντίον του κινήματος #MeToo για τη σεξουαλική παρενόχληση.

Η 83χρονη Γαλλίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ τις δεκαετίες του ’50 και του ’ 60 αναφέρθηκε σε συνέντευξη της στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match» σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ, τις καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση και τη βιομηχανία του θεάματος.

«Η μεγάλη πλειοψηφία των καταγγελιών είναι υποκριτικές, γελοίες και δεν έχουν ενδιαφέρον» τόνισε η Μπαρντό και πρόσθεσε ότι η ίδια, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, δε θεώρησε ποτέ τον εαυτό της θύμα, αντίθετα  μάλιστα, διασκέδασε με κάποιες συμπεριφορές, τις οποίες άλλες γυναίκες απορρίπτουν.

«Ποτέ δεν υπήρξα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και έβρισκα γοητευτικό όταν [οι άνδρες] μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη ή έχω ωραίο μικρό πισινό. Θεωρώ αυτού του είδους τις φιλοφρονήσεις ωραίες» επεσήμανε.

Η Μπαρντό υποστήριξε ότι πολλές γυναίκες ηθοποιοί «την πέφτουν» στους παραγωγούς για να πάρουν ρόλους. «Και, μετά, για να ακουστεί το όνομά τους, επικαλούνται ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά.» «Στην πραγματικότητα όλο αυτό δε θα τους βοηθήσει, θα τους κάνει κακό» υποστηρίζει η Μπαρντό.

tvxs.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ