Μόνη και με προβλήματα υγείας, επιχείρησε να διασχίσει το φαράγγι της Αγιάς Ειρήνης – 10 υπάλληλοι της ΕΜΑΚ απασχολήθηκαν για τη διάσωσή της

Κανένα σχόλιο

Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσε στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης “112”. Ο λόγος για μια τουρίστρια, η οποία επιχείρησε να διασχίσει το φαράγγι της Αγίας Ειρήνης στα Χανιά, μόνη, και ενώ είναι υπέρβαρη.

Έσπευσαν το Π.Κ. Καμπανού και η 3η ΕΜΑΚ και με 4 οχήματα και 10 υπαλλήλους, χθες το απόγευμα στις 19:00 και περίπου στις 02.00 τα ξημερώματα την εντόπισαν και την μετέφεραν.

Τα κόστη βεβαίως της διάσωσης είναι τεράστια.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις