Μ. Βλαχάκης: “Να απαλλαχθεί το μνημείο από το πλαστικό και το νάιλον”

Κανένα σχόλιο

Λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου για τη μελέτη Καλόγηρου για τα σκιάδια στο Ενετικό Λιμάνι, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλης Βλαχάκης έκανε δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Όπως σημείωσε:

Στόχος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι να απαλλαχθεί το μνημείο από το πλαστικό και το νάιλον ππου κρύβει τις όψεις των μνημείων και αλοιώνει την αισθητική του χώρου αποκτώντας μία σαφώς βελτιωμένη και αναβαθμισμένη εικόνα.

"Sponsored links"

DSCF4182

Για αυτό το λόγο στο προσεχές διάστημα όσοι δεν προβούν οικειοθελώς να αφαιρέσουν τις κατασκευές οι οποίες είναι παράνομες, από το 2013 και υπάρχουν πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής και κατεδάφισης.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα προβεί στη διαδικασία της αποκατάστασης των κατασκευών. Αυτό θα γίνει μέσα στο 2017 έτσι ώστε το καινούργιο έτος αφού θα έχουν πάρει τις εγκρίσεις και την άδεια να μπορούν να κατασκευαστούν.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today