Μ. Βολουδάκης: Ο Κώστας Κατσουλάκης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που ανήρτησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανούσος Βολουδάκης αναφέρεται στον θάνατο του Κώστα Κατσουλάκη τον οποίο χαρακτηρίζει “εξαιρετικό άνθρωπο και φίλο”:

Ο Κωστής Κατσουλάκης ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος. Τον συνάντησα τελευταία φορά την επόμενη της μεγάλης πλημμύρας, στο Σκινέ, κι αυτή την εικόνα του κρατώ στο μυαλό μου.

Κατέβαινε από το Ορθούνι, για την ακρίβεια πήγαινε και ερχόταν στο Ορθούνι για να βοηθήσει πλημμυροπαθείς, αποκλεισμένους, ανήμπορους.

"Sponsored links"

Ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας που την ώρα της κρίσης, έδειξε ότι ξέρει να κάνει το καθήκον του όπως το έκανε παντα.

Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει παρηγοριά στους δικούς του για τον πρόωρο και τόσο άδικο χαμό του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις