Νάνσυ Αγγελάκη για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του Μ. Σκουλάκη: “Λείπει ο διαλλακτικός, ειλικρινής, ευγενής, χαρακτήρας υποδειγματικής διαφάνειας, εντιμότητας και συναίνεσης, Μανώλης μας”

Κανένα σχόλιο

Με ένα σύντομο κείμενο η δημοτική σύμβουλος Χανίων και επί χρόνια στενή συνεργάτης του Μανώλη Σκουλάκη αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 1 έτους από τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη:

” Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το απρόσμενο “φευγιό” του Μανώλη Σκουλάκη.

Ένας χρόνος, που ο Άρχοντας, με την ευαισθησία ψυχής και την απαράμιλλη ανθρωπιά δεν είναι μαζί μας.

"Sponsored links"

Μας λείπει. Λείπει από όλους εμάς που τον αγαπήσαμε και ζήσαμε μαζί του την αγωνία του για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Λείπει ο διαλλακτικός, ειλικρινής, ευγενής, χαρακτήρας υποδειγματικής διαφάνειας, εντιμότητας και συναίνεσης, Μανώλης μας.

Προσωπικά, αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή για όλα εκείνα που μου μετέδωσε στον δύσκολο δρόμο της Αυτοδιοίκησης, ως ένας μεγάλος δάσκαλος και καθοδηγητής, που είχε πάντα ως “σημαία” την αξία της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Είναι και θα είναι πάντα στην σκέψη και στην καρδιά μου.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις