15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέα αποχή στις 3 Iουλίου από τους λογιστές και τους φοροτεχνικού Χανίων “για την Αξιοπρέπεια και την Επιστημονικότητα”

Ημερομηνία:

Προς κλιμάκωση οδεύει ο αγώνας των λογιστών και φοροτεχνικών στα Χανιά αφού καταγγέλουν εμπαιγμό από τα Υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών. Μάλιστα, όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση, εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους δε θα διστάσουν να προχωρήσουν και σε πολυήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους.

Στην ανακοίνωσή τους πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

Οι συνάδελφοι συνεχίζουν να βιώνουν τον απόλυτο εμπαιγμό από το Υπουργείο Εργασίας Οικονομικών και ΑΑΔΕ, διότι περί εμπαιγμού πρόκειται η παράταση που δόθηκε στις Φορολογικές Δηλώσεις (δόθηκε λήξη όπως … πέρυσι), περί εμπαιγμού και η πλήρη αδιαλλαξία στα δεκάδες  αιτήματα μας που αφορούν την αξιοπρέπεια στην εργασία μας και την διάσωση της επιστημονικότητας μας.

Στα πλαίσια αυτά συστρατευόμαστε με κάθε αξιοπρεπή συνδικαλιστική οργάνωση, οποιαδήποτε βαθμού, οποιουδήποτε χώρου και τόπου αν αυτή προέρχεται,  η οποία θέλει να σηκώσει το ανάστημά της με αξιοπρέπεια και σεβασμό για να πει ένα ΟΧΙ και ένα ΤΕΛΟΣ σε όλα αυτά που μας συμβαίνουν.

Υποστηρίζουμε την απόφαση για ολική αποχή από οποιαδήποτε υποβολή φορολογικών ή ασφαλιστικών δηλώσεων (για όλο το 24ωρο), όπως και στην πλήρη αποχή εξυπηρέτησης των πελατών μας στις 3/7/2020.

Καλούμε την ΠΟΦΕΕ να υποστηρίξει τον αγώνα μας, τον αγώνα όλων των ενώσεων που θέλουν να αντισταθούν,  να τις αγκαλιάσει και να τις ενισχύσει καλώντας όλα τα μέλη της, μετά από το απολύτως επιτυχημένο ΟΧΙ της 18ης Ιουνίου, για ένα δεύτερο ΟΧΙ στις 3/7/2020 υποστηρίζοντας την απόφαση των συλλόγων να αγωνιστούν ενάντια σε αυτούς που αποφασίζουν απάνθρωπα !

Να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την αξιοπρέπεια στην εργασία μας !

Να απομακρυνθούν άμεσα όσα στελέχη των Υπουργείων και της ΑΑΔΕ  φέρθηκαν απάνθρωπα στους συναδέλφους Λογιστές Φοροτεχνικούς σε κάθε γωνιά της Χώρας μας  !

Να υιοθετηθούν κατ ελάχιστον οι διεκδικήσεις για τα αυτονόητα των Συνδικαλιστικών μας Οργάνων, ΠΟΦΕΕ και Συλλόγων,  τα οποία σας τα έχουν καταγράψει εκατοντάδες φορές..

Αν δεν συμβούν αυτά,  σιγά – σιγά, θα αναγκαστούμε να γενικεύσουμε τον αγώνα μας με πολυήμερες αποχές με θύματα από όλες τις πλευρές. Εξάλλου έτσι  έχουν οι μάχες….

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...