Νέα διάκριση: Εθνικό Βραβείο και Χρυσό Μετάλλιο Επιχειρησιακής Έρευνας σε Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών (Ε.Ε.Ε.Ε.) απένειμε το Εθνικό Βραβείο και το Χρυσό Μετάλλιο Επιχειρησιακής Έρευνας 2018 στον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μάρκο Παπαγεωργίου σε αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς του στην πρόοδο της επιστήμης της Επιχειρησιακής Έρευνας. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής έναρξης του 7ου Διεθνούς Συμποσίου & 29ου Εθνικού Συνεδρίου Επιχειρησιακής Έρευνας, που διοργανώθηκε στα Χανιά, από την Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών και τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το Εθνικό Βραβείο και το Χρυσό Μετάλλιο Επιχειρησιακής Έρευνας 2018 απένειμε στον τιμώμενο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών και Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Νικόλαος Ματσατσίνης. Κατά την τελετή βράβευσης ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Ε. έκανε αναφορά στο έργο του τιμώμενου και ανέγνωσε την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρίας. Μετά την βράβευση ο Καθηγητής κ. Μάρκος Παπαγεωργίου, έδωσε ομιλία στο επιστημονικό του αντικείμενο με θέμα «Διαχείριση κυκλοφορίας για τον 21ο αιώνα». Την τελετή καθώς και την ομιλία του βραβευθέντα Καθηγητή παρακολούθησαν οι σύνεδροι από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και οι προσκεκλημένοι.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών ιδρύθηκε το 1963 με στόχο την προώθηση της μελέτης και εφαρμογής των μεθόδων Επιχειρησιακής Έρευνας προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Εταιριών Επιχειρησιακών Ερευνών (ΕURO) καθώς και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εταιριών Επιχειρησιακών Ερευνών (IFORS).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις