Νέα διαβούλευση για αξιοποίηση υφάλμυρων πηγών στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο πλαίσιο Υλοποίησης της Πράξης  με τίτλο,

«Συγκριτική τεχνικοοικονομική αξιολόγηση για την αξιοποίηση των  υφάλμυρων πηγών: Αλμυρός Ηρακλείου, Αλμυρός Αγ. Νικολάου και Μαλαύρας»,

η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη 2014-2020», προχωρά στην υλοποίησή της και αναρτά προς διαβούλευση το 2ο παραδοτέο τεύχος της.

"Sponsored links"

Στο συγκεκριμένο προς διαβούλευση παραδοτέο, παρατίθενται οι λύσεις αξιοποίησης κάθε υφάλμυρης πηγής και  αναπτύσσεται μέθοδος βαθμολόγησης,  έτσι ώστε να είναι δυνατή η ιεράρχησή τους.

Παράλληλα με τη διαδικασία διαβούλευσης, η οποία θα διαρκέσει έως 30/11/2020, θα πραγματοποιηθεί βαθμολόγηση των λύσεων από αξιολογητές – βαθμολογητές, οι οποίοι έχουν οριστεί από συναφείς με το αντικείμενο ή και την περιοχή Φορείς.

Η όλη διαδικασία είναι δυναμική και θα διαμορφώσει το τελικό παραδοτέο, το οποίο θα περιλαμβάνει την τελική πρόταση για την ιεράρχηση των έργων αξιοποίησης κάθε υφάλμυρης πηγής, όπως θα προκύψει μετά τη διαβούλευση.

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Κρήτης, http://www.apdkritis.gov.gr/el στην ενότητα «Ευρωπαϊκά Θέματα» και στο σύνδεσμο http://www.apdkritis.gov.gr/sites/default/files/eggrafa/2o_paradoteo_pros_diavoyleysi_yfalmyron_pigon_kritis_v2.pdf όπου μπορείτε να ανατρέξετε στο τεύχος του 2ου παραδοτέου καθώς και στο Παράρτημά του, στο οποίο περιέχονται οι βασικές λύσεις που προκρίθηκαν.

Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλια-παρατηρήσεις σας, συνοδευόμενα απαραίτητα από τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, φορέας, Υπηρεσία κ.λπ.) στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

forum@apdkritis.gov.gr  

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις