Νέα δωρεά φαρμακευτικού υλικού από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου

Κανένα σχόλιο

– Οι Κρήτες όπου γης στηρίζουν τον τόπο τους – Ένα ακόμα φορτηγάκι γεμάτο φαρμακευτικό υλικό στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου – Κώστας Μαμουλάκης: Μια ακόμα συγκινητική δωρεά από τους συμπατριώτες μας που δεν ξεχνούν την Κρήτη.

Ένα ακόμα φορτηγάκι γεμάτο φαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα, απαραίτητα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δώρισε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι οι Κρήτες όπου γης όχι μόνο δεν ξεχνούν, αλλά υποστηρίζουν με κάθε ευκαιρία τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευή ο αδερφός του Προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανώλη Κουγιουμουτζή, Ζαχαρίας, παρέδωσε στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη το νέο υλικό που συγκέντρωσε το Συμβούλιο, με σκοπό να διατεθεί στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου.

"Sponsored links"

Το υλικό παρέλαβε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης με τον Αντιδήμαρχο Μανώλης Παπαδομανωλάκη, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τον Ζαχαρία Κουγιουμουτζή, ενώ ο Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:

«Μια ακόμα συγκινητική δωρεά από τους συμπατριώτες μας που δεν ξεχνούν την Κρήτη, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Μανόλη Κουγιουμουτζή και όλα τα μέλη του Συμβουλίου για την νέα ευγενική τους χειρονομία και ανυπομονούμε να ανταμώσουμε ξανά το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Ζαχαρία Κουγιουμουτζή που διεκπεραίωσε αποτελεσματικά όλη τη διαδικασία όπως επίσης και τον Κώστα Ορφανάκη της Minoan Logistics που έκανε αφιλοκερδώς την μεταφορά του ιατροφαρμακευτικού υλικού».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις