Νέα εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων χρεών

Κανένα σχόλιο

Νέο ληξιπρόθεσμο χρέος 2,48 δισ. ευρώ προστέθηκε στο δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2015 στο «βουνό από φέσια» προς την εφορία που πλέον ξεπερνά τα 75,7 δισ. ευρώ

Δυόμισι δισεκατομμύρια ευρώ απλήρωτους φόρους άφησαν το πρώτο δίμηνο του έτους οι φορολογούμενοι, εν αναμονή της νέας ρύθμισης και στο πλαίσιο των εντυπώσεων που είχαν καλλιεργηθεί ότι ο ΕΝΦΙΑ Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2015 ενδεχομένως να μην πληρωθεί.

Τα στοιχεία της ΓΓΔΕ δείχνουν συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση άνω των 75 δισ. ευρώ και συγκεκριμένα στα 75,732 δισ. ευρώ.

"Sponsored links"

Το πρώτο δίμηνο του έτους εισπράχθηκαν 156 εκατ. ευρώ από το νέο ληξιπρόθεσμο χρέος που δημιουργήθηκε, και διεγράφησαν 14 εκατ. ευρώ ως ανεπίδεκτα είσπραξης.

thepressproject.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις