Νέα επίθεση αδέσποτων σκύλων στα Χανιά – Έστειλαν παιδί στο νοσοκομείο

Κανένα σχόλιο

Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο είναι οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στα Χανιά όμως ο Δήμος δε λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα.

Σύμφωνα με νέα επώνυμη καταγγελία η οποία δημοσιοποιήθηκε μέσω της σελίδας “Χανιά – Παράπονα – Καταγγελίες” παιδί στην περιοχή Λειβάδια, δέχτηκε επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε την καταγγελία:

"Sponsored links"

ΕΠΊΘΕΣΗ ΑΔΈΣΠΟΤΩΝ ΣΚΎΛΩΝ ΣΕ ΑΝΉΛΙΚΟ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΥΜΠΟΛΊΤΗ ΜΑΣ

Στη περιοχή ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΧΑΝΙΩΝ είναι 3 σκυλιά δεν μπορούμε να βγούμε έξω από το σπίτι μας μοντάρουν,είναι επικίνδυνα για τα παιδιά που παίζουν κάνουν ζημιές στα σπίτια!Σήμερα επιτεθήκαν σε ένα μικρο παιδί και πήγε στο νοσοκομείο!

Έχουμε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες μέσω Δήμου αλλά οι σκύλοι παραμένουν εδώ!!

Απο->

Ζαχαρης Τζιγκουνακης

(Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει(φιλοζωική)ας επικοινωνήσει κατευθείαν με τον άνθρωπο η μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες!)

Ένα πρόβλημα που χρονίζει…

Δεν είναι η πρώτη επίθεση αγέλης αδέσποτων στην πόλη των Χανίων και ούτε θα είναι η τελευταία. Ασυνείδητοι ιδιοκτήτες που είτε βαριούνται τα κατοικίδιά τους, είτε δε μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν οικονομικά στη συντήρησή τους τα παρατούν στο δρόμο με αποτέλεσμα αυτά να δημιουργούν αγέλες και να γίνονται απειλητικά για τους ανθρώπους. Μήπως είναι ώρα να μπουν πολύ πιο αυστηροί όροι πριν γίνει κάποιος ιδιοκτήτης σκύλου;

"Sponsored links"

Μέχρι τότε όμως, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ. Γιάννης Νικηφοράκης τι κάνει ώστε να περιοριστεί το επικίνδυνο για τους δημότες της πόλης φαινόμενο;

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με καταγγελία της πρώην δημοτικής συμβούλου και φιλόζωου κ. Κατερίνας Βουτετάκη, “η προσπάθεια μείωσης του αδέσποτου πληθυσμού δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ με σοβαρότητα από καμία δημοτική αρχή, ούτε η φροντίδα τους, γεγονός που δηλώνει,εκτός των άλλων,έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλους τους πολίτες, ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ και είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους”.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία:

“Το δημοτικό κτηνιατρείο παραμένει κλειστό. Δημοτική Κλινική αποθεραπείας δεν υπάρχει. Οι στειρώσεις μέσω του δήμου είναι απειροελάχιστες σε σχέση με τις ανάγκες που υπάρχουν. Τεράστια η λίστα αναμονής. Για γάτες ούτε καν λόγος για στείρωση,ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα οργανωμένο δίκτυο υιοθεσιών.Οι εθελοντές αναγκάζονται να στειρώνουν ότι μπορούν με δικά τους έξοδα,για να αποτρέψουν τις αγέλες και τα νέα κουτάβια και γατάκια.”

Άραγε, τι πρέπει να γίνει για να πράξει ο δήμος Χανίων αυτά που οφείλει; Να κινηθούν δικαστικά οι πολίτες εναντίον του;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις