Νέα επίθεση: Οι καθηγητές Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών συμπαραστέκονται στους διευθυντές των σχολείων για την επίθεση που δέχθηκαν από γονέα

Κανένα σχόλιο

Νέα επίθεση γονέα σε καθηγητές στα Χανιά. Όπως αναφέρουν σε ψήφισμά τους οι Σύλλογοι διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών, οι διευθυντές των σχολείων Κωνσταντίνος Σαμαράς και Στεφανία Αρετάκη δέχθηκαν επίθεση από γονέα μαθητή.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Οι Σύλλογοι διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους Διευθυντές Σαμαρά Κωνσταντίνο και Αρετάκη Στεφανία του Γυμνασίου και Λυκείου Βουκολιών αντίστοιχα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εφαρμόσουν τους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων και υγιεινής, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, «δέχτηκαν απροκάλυπτη και αναίτια επίθεση από γονέα μαθητή, κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι μαθητές στις 15-09-2020.»

"Sponsored links"

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε και υπογράφηκε το παρόν ψήφισμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις